LJETNA ŠKOLA NJEMAČKOG !!!

Ovog ljeta u ponudi je veliki broj kurseva njemačkog jezika  za đake osnovnih škola, srednjoškolce i odrasle. Pripremili smo nastavu u jutarnjim, dnevnim i večernjim terminima kako bi svako mogao da pronađe ono što mu odgovara. 

Upis novih polaznika je u toku i traje do 15.06.2020.go
Prijavi se na vrijeme i osiguraj svoje mjesto!NjEMAČKI ZA ODRASLE

Kursevi za odrasle realizuju se po programu Schritte International Neu i Menschen od renomiranog njemačkog izdavača HUEBER
Program aktivno priprema polaznika na svakodnevne situacije u njemačkom govornom području kao i polaganje OSD/GOETHE ispita.
Kompletan nastavni proces je digitalizovan i propraćen online podrškom kroz dodatne materijale i online čas ukoliko niste u mogućnosti fizički biti prisutni na čas. Uključena je i priprema za polaganje OSD/GOETHE ispita!

NjEMAČKI ZA SREDNJOŠKOLCE

Ljetna škola njemačkog riješit će mnogobrojne gramatičke probleme sa kojima se srednjoškolci susreću u školi.
Uz obogaćen vokabular, savladan dobar dio gramatike i razvijenu sposobnost samostalnog pisanja sastava, srednjoškolci ne samo da će biti  spremni za nastavak nastave u školskim klupama, nego i za polaganje OSD/GOETHE ispita u zavisnosti od nivoa kojeg završe. Udžbenike deutsch.com koji se koriste u školi, zamijenit ćemo sa Schritte International!


Ponuda kurseva za srednjoškolceNjEMAČKI ZA OSNOVCE

Njemački jezik je obavezan predmet od 6.-9. razreda i često predstavlja problem kako đacima tako i roditeljima.
U našoj ljetnoj školi njemačkog pažljivo smo pripremili kurseve za različite uzraste djece uz   interaktivnu i zanimljivu nastave. Bilo da se radi o uzrastu 5. razreda i pripremi za njemački u školi od ove jeseni ili starijim osnovcima koji pokazuju poteškoće u savladavanju gradiva iz njemačkog jezika, oni će na zabavan način  naučiti i zavoljeti njemački jezik.