UPIS za kurs njemačkog
za osnovce u šk.2020/2021.god!

Vršimo upis novih polaznika za kurseve njemačkog jezika za školsku 2020/2021.god.  Naši nastavni sadržaji prate i proširuju gradivo redovne škole; kroz kurs takođe pripremamo djecu za kontrolne radove i pisnmene vježbe te im pomažemo pri izradi domaćih zadaća.

Upis vršimo za đake uzrasta  5. - 9. razred osnovne škole.
Također je otvoren upis za đake 3. i 4. razreda osnovnih škola u kojima djeca pohađaju njemački jezik kao prvi strani jezik od 1. razreda. 

Grupe i termini se formiraju prema razredima i uzrastu djece. Termini su isključivo dnevni i mijenjaju u skladu sa smjenama redovne škole na mjesečnom nivou pri čemu se prednost daje U OŠ "Pazar" i JU OŠ "Tušanj". 

U slučaju da dijete oboli, bude u karantenu, da se obustavi redovna nastava ili  lockdown, na raspolaganju će biti naša online platforma sa opcijom čas uživo putem video linka kao i materijalom za download. 

Sve epidemiološko-higijenske mjere su u skladu sa važećim propisima ZZJZFBiH.

Kurs izvodi profesorica njemačkog jezika (završen studij + radno iskustvo) dok se nastava pohađa 2x sedmično po 60.min.

Mjesečna cijena kursa iznosi 40.-KM.  

Prijave su moguće do 11.09.2020.god. putem GSM/VIBER: 062 529 829, info@germanika.ba ili lično u našim prostorijama na Slatini, ul. Albina Herljevića 11 (zgrada dežurne apoteke, ulaz od strane igrališta).
Broj mjesta je ograničen zbog održavanja socijalne distance i propisanih epidemioloških mjera.