UPISNI ROK: JESEN 2020.god.


NjEMAČKI JEZIK ZA SVE UZRASTE !!!

U ponudi je veliki broj kurseva njemačkog jezika  za đake osnovnih škola, srednjoškolce i odrasle. Također je u slučaju karantena ili nemogućnosti pohađanja časa zbog bolesti, nastavu moguće pratiti video linkom uživo. 

Upis novih polaznika je u toku i traje do 04.09.2020.god


Prijavite se na vrijeme i osigurajte svoje mjesto, jer je broj polaznika zbog epidemiološke situacije znatno reduciran!

Sve informacije su na raspolaganju također i putem
GSM/VIBER 062 529 829 ili info@germanika.baNjEMAČKI ZA ODRASLE

Kursevi za odrasle realizuju se po programu Schritte International Neu i Menschen od renomiranog njemačkog izdavača HUEBER
Program aktivno priprema polaznika na svakodnevne situacije u njemačkom govornom području kao i polaganje OSD/GOETHE ispita.
Kompletan nastavni proces je digitalizovan i propraćen online podrškom kroz dodatne materijale i online čas ukoliko niste u mogućnosti fizički biti prisutni na čas. Uključena je i priprema za polaganje OSD/GOETHE ispita!

NjEMAČKI ZA SREDNJOŠKOLCE

Kursevi njemačkog za srednjoškolce riješit će mnogobrojne gramatičke probleme sa kojima se srednjoškolci susreću u školi.
Uz obogaćen vokabular, savladan dobar dio gramatike i razvijenu sposobnost samostalnog pisanja sastava, srednjoškolci ne samo da će biti  spremni za nastavak nastave u školskim klupama, nego i za polaganje OSD/GOETHE ispita u zavisnosti od nivoa kojeg završe. 
Ponuda kurseva za srednjoškolceNjEMAČKI ZA OSNOVCE

Njemački jezik je obavezan predmet od 6.-9. razreda i često predstavlja problem kako đacima tako i roditeljima.
U našoj školi njemačkog za djecu pažljivo smo pripremili kurseve za različite uzraste djece uz   interaktivnu i zanimljivu nastave. Bilo da se radi o uzrastu 5. razreda i pripremi za njemački u školi od ove jeseni ili starijim osnovcima koji pokazuju poteškoće u savladavanju gradiva iz njemačkog jezika, oni će na zabavan način  naučiti i zavoljeti njemački jezik.